Opiskelijoiden kokemuksia

Kiertotalous 2.0:ssa on työskennellyt vuosien aikana lukuisia eri taustoista tulevia opiskelijoita. Millaista työskentely on ollut ja miten se on hyödyttänyt opiskelijoita heidän urapolullaan?

My experience of the RuisH2Ock event

I am a fourth year energy and environmental technology student. I took part in the RuisH2Ock event hosted by Turku University of Applied Sciences. I had a great opportunity to collaborate with TUAS and Solar Water Solutions where I am currently working.

En päivääkään vaihtaisi

Ilona työskenteli kesän Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmässä opiskelija-assistenttina. Työtehtävät vaihtelivat banderollien viikkaamisesta koristepaprikojen hoitoon!

Yliopisto-opiskelijana mukana Kiertotalous 2.0:ssa

Eerika oli harjoittelussa Telaketju-hankkeessa. Lue, mitä sosiologian opiskelija sai harjoittelusta irti!

Projektipajakokemuksia

Kiertotalous 2.0 on vuosittain antanut toimeksiantoja syksyisin Sepänkadulla järjestettäviin projektipajoihin. Teemat ovat vaihdelleet aina käynnissä olevien projektien ja yritysyhteistyökuvioiden mukaan.

Projektipajasta Kiinan Piilaaksoon

Laura oli mukana erilaisissa kiertotalouden projekteissa vuonna 2014 ja 2015. Projekteissa työskentely auttoi häntä löytämään suunnan omalle urapolulleen ympäristösuunnittelijana.

Insinöörin harjoittelu jätehuollon koulutuksen kehittämisessä

Meaza työskenteli kesän 2015 jätehuollon koulutuksen kehittämisen projektissa. Hän löysi uuden näkökulman omiin jätehuollon ja vesitekniikan insinöörin opintoihinsa.

Tutkimuspajakokemus

Kiertotalous 2.0 järjestää myös tutkimuspajoja, joissa opiskelijatiimit toteuttavat erilaisia toimeksinatoja niin projektien kuin yritystenkin tarpeisiin. Monet tutkimuspajoista ovat olleet myös kansainvälisiä mukana olleiden vaihto-opiskelijoiden ansiosta.