Opiskelijoille

Kiertotalous 2.0 on Turun ammattikorkeakoulun projektioppimisympäristö, joka on erikoistunut kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseen. Se tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistaan yhdessä yritysten kanssa toteutettavissa projekteissa.

Kiertotalous 2.0 on sinulle, jos

• opiskelet korkeakoulussa millä tahansa alalla

• olet kiinnostunut kiertotaloudesta

• et pelkää haastaa itseäsi.

Jos kiinnostuit, ota yhteys piia.nurmi@turkuamk.fi

Kehitä osaamistasi

Oppia voi muullakin tavalla kuin luennoilla istumalla. Työntämällä kädet saveen ja ratkomalla ongelmia itse oppii usein syvällisemmin kuin vain kirjoista teoriaa lukemalla. Kiertotalous 2.0 tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittää ja syventää osaamista. Osallistua voi kurssien, projektien ja erilaisten innovaatioleirien ja hackathonien kautta tai tulemalla meille työharjoitteluun. Tarjoamme lisäksi opinnäytetyöaiheita ja selvitystöitä yhteistyöyrityksissämme.

Innovaatioleirit, hackathonit ja tuuletukset

Työharjoittelut

Opinnäytetyöt

Opiskelijoiden kokemuksia

Kiertotalous 2.0:ssa on työskennellyt vuosien aikana lukuisia eri taustoista tulevia opiskelijoita. Millaista työskentely on ollut ja miten se on hyödyttänyt opiskelijoita heidän urapolullaan?

Monipuolinen harjoittelu valmisti työelämään

Mika suoritti harjoittelunsa Kiertotalous 2.0:ssa. Monipuoliset projektityöt valmistivat suoraan työelämään.

My student experience: a two-week intensive course

Cansu started her Erasmus journey in Finland with a two-week intensive course. Before she started her regular courses, she warmed up with the course about Circular Economy.

My REHA experience: a guide for sustainable travel for students and staffs

Caroline is a third year business and administrations student from France. She took part in a Research Hatchery project, the task of which was to provide a guide for sustainable travel for students and staff.

My experience of the RuisH2Ock event

I am a fourth year energy and environmental technology student. I took part in the RuisH2Ock event hosted by Turku University of Applied Sciences. I had a great opportunity to collaborate with TUAS and Solar Water Solutions where I am currently working.

En päivääkään vaihtaisi

Ilona työskenteli kesän Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmässä opiskelija-assistenttina. Työtehtävät vaihtelivat banderollien viikkaamisesta koristepaprikojen hoitoon!

Yliopisto-opiskelijana mukana Kiertotalous 2.0:ssa

Eerika oli harjoittelussa Telaketju-hankkeessa. Lue, mitä sosiologian opiskelija sai harjoittelusta irti!

Projektipajakokemuksia

Kiertotalous 2.0 on vuosittain antanut toimeksiantoja syksyisin Sepänkadulla järjestettäviin projektipajoihin. Teemat ovat vaihdelleet aina käynnissä olevien projektien ja yritysyhteistyökuvioiden mukaan.

Projektipajasta Kiinan Piilaaksoon

Laura oli mukana erilaisissa kiertotalouden projekteissa vuonna 2014 ja 2015. Projekteissa työskentely auttoi häntä löytämään suunnan omalle urapolulleen ympäristösuunnittelijana.

Insinöörin harjoittelu jätehuollon koulutuksen kehittämisessä

Meaza työskenteli kesän 2015 jätehuollon koulutuksen kehittämisen projektissa. Hän löysi uuden näkökulman omiin jätehuollon ja vesitekniikan insinöörin opintoihinsa.

Tutkimuspajakokemus

Kiertotalous 2.0 järjestää myös tutkimuspajoja, joissa opiskelijatiimit toteuttavat erilaisia toimeksinatoja niin projektien kuin yritystenkin tarpeisiin. Monet tutkimuspajoista ovat olleet myös kansainvälisiä mukana olleiden vaihto-opiskelijoiden ansiosta.