Innovaatioleirit, hackathonit ja tuuletukset

Päästä luovuutesi valloilleen ja testaa koulun penkillä opittuja asioita käytännössä! Innovaatioleirit, hackathonit ja tuuletukset ovat oivia paikkoja näyttää osaamista.

Innovointitapahtumissa ratkotaan yritysen asettamia haasteita tai ongelmia yhdessä muiden opiskelijoiden tai asiantuntijoiden kanssa. Tapahtumien kesto vaihtelee muutamasta tunnista yhteen tai kahteen vuorokauteen tai muutamaa viikkoon. Tiivis tahti pakottaa tuomaan esille villeimmätkin ideat, ja tuloksena voi olla ratkaisuja, joita ei muuten olisi tullut ajatelleeksi.

Hackathonit ja innovaatioleirit

Tulevat tapahtumat

07.11.
2019

Challenge Turku goes Green leiri

Tuorla 7.11.2019 12:00

The world is drowning in our unsustainable textile industry. We are calling on you to help change it!You will be given access to some of Finland’s top fabric producers who call on you to give them......

Kaikki tapahtumat

Menneet tapahtumat

CaaS-hackathon

Mitä jos vaatteet voisikin hankkia palveluna? CaaS-hackathonissa ideoitiin muun muassa yhteinen vaatekaappi ja kodintekstiilien vuokraus- ja vaihtopalvelu.

Challenge Turku goes Kesäduunaa

Challenge Turku goes Green -leirillä pohdittiin keinoja rekrytoida motivoituneita työntekijöitä osa-aikaisiin siivoustöihin.

POOP 2.0

POOP 2.0 -hackathonissa ideoitiin keinoja hyödyntää tapahtumien käymäläjätettä tehokkaammin.