Medianomi! Tule harjoittelijaksi Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön

06.04.2020

Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Kiertotalouden liiketoimintamallit tutkimusryhmä hakee medianomia harjoittelijaksi kesälle 2020 mukaan Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan. Oppimisympäristö yhdistää luontevasti kiertotalouteen liittyvän opetuksen Turun AMK:ssa sekä näkyy ulkoisille sidosryhmille opiskelija-yritys -yhteistyön ja -projektien kautta.

Työtehtäviä:

  • Viestinnän suunnitteluun liittyvät tehtävät yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa
  • Viestinnän toteuttamiseen liittyvät tehtävät, kuten nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.
  • Kuvallinen, kirjallinen ja /tai muun median kautta tapahtuva viestinnän ja vuorovaikutuksen tekeminen yhdessä tiimin kanssa

Työtehtävät sovitaan tarkemmin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista. Kesän 2020 osalta harjoittelu tapahtuu tällä tietoa pääosin etänä. Harjoittelijalla on säännöllisiä verkkotapaamisia, työ erilaisissa tiimeissä yhteistyössä ja projektien johdossa on alan huippuasiantuntijoita. Harjoittelu tulee siis sujumaan myös etänä hyvin.

Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa kesällä 2020 osa-aikaisena muiden opintojen ohessa tai tiiviimpänä pakettina kokoaikaisena.

Harjoittelu on palkaton, mutta myöhemmässä vaiheessa voit mahdollisesti työllistyä hankkeisiin opiskelija-assistentiksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille mahdollisimman pian vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen: piia.nurmi@turkuamk.fi. Harjoittelupaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Kiertotalouden liiketoimintamallit tutkimusryhmän vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi

 

p.s. Kuvassa edellinen medianomi-tiimiläisemme Jemina